Фън Шуй съвети за вас начинаещи

Предлагам на вашето внимание Фън Шуй съвети, които насочват всеки начинаещ към основата на концепцията и правилното й практикуване. Това е древен китайски метод, който има изцяло положително действие чрез създаване на хармония в средата, в която живеем и работим. Възможно е за тези, които не са просветени някои Фън Шуй съвети да изглеждат объркващи, преди да сте се докоснали до тях. Ако искате да навлезете в необятния свят на китайското учение, забравете за всички неясноти и продължете със следващите редове.

Разбира се, най-добре е да се допитате до специалист, който би избрал най-точните Фън Шуй техники за вас. Вслушайте се в тях и се постарайте да ги изпълните, за да станете свидетели на положителен резултат. Не бива да пренебрегвате предвидените в древната китайска система практики, защото това може да доведе до проблеми. Според по-запознати, когато е нарушен балансът на атмосферата край нас, може да има неприятни последици.

Основната идея на Фън Шуй е да допринесе за постигане на хармония край нас, така че всичко наоколо да ни въздейства благоприятно. Интересните Фън Шуй съвети са само на няколко клика разстояние. Избрах този богат каталог http://www.fengshuibg.com, където има всичко необходимо за начинаещите и увлекателно четиво за напредналите.

Така например, според експерти в статиите, прозорците символизират възможностите. Затова независимо дали са в жилище, офис или друга сграда, те трябва да стоят максимално време отворени, за да можем да виждаме възможностите на пътя си. Важно е също така, да се уверите, че в стаята има достатъчно светлина, идваща от прозорците, защото тя създава естествено усещане за комфорт.

Експертите препоръчват край жилището или сградата да има много зеленина, защото растенията са символ на здраве, жизненост и растеж. Същото важи и за интериора на стаите. Изберете си красиви и здрави цветя, които имат силата да създават невероятна атмосфера наоколо. Ако по тях има загнили части, незабавно ги отстранете. Доказано е, че различните видове растения са способни да променят настроението на хората. Затова бъдете внимателни, докато ги избирате.

Още един от интересните Фън Шуй съвети се отнася за седалката на тоалетната чиния. Да, да, точно – тя трябва да е винаги спусната, за да се избегне отнасянето на позитивната енергия надолу в канала. Специалистите препоръчват също да не поставяме електроники в спалнята си, защото това може да породи отрицателно настроение в жилището.

Как ви се струва до тук? Изброените съвети не са никак сложни за изпълнение, а имат толкова положителни страни. Дори бих казала, че са част от нормалната ежедневна поддръжка на помещенията, които обитаваме за отдих или работа, но сякаш не сме се замисляли за въздействието им. До този момент. Опитайте да ги приложите и сами ще усетите как те могат да направят чудеса.

Comments are closed.