Подходящо бельо за всяка женска фигура

Вярвам всяка жена ще се съгласи с мен, че е абсолютно уникална и това е неоспорим факт.  В статия ще поговорим за това как всяка дама може умело да прикрие недостатъците по тялото й, благодарение на подходящо дамско бельо според фигурата й. А всеки знае, че по-добрият външен вид ни гарантира и по-високо самочувствие.
Атлетично тяло
Притежателките на атлетична фигура трябва да се стараят да носят бельо, което да изважда на показ женствените им форми. Боди, което е стегнтато в областта на талията, е чудесен избор, защото подчертава тази красива и женствена извивка. Прашките ве никакъв случай не са забранени за жени с атлетична фигура, както и сутиените с подплънки – единствениятр ни съвет е да не прекалявате с подплънките.
Пълна фигура
На по-пълните дами препоръчваме горещо поддържащо бельо, но и не забравяйте, че то трябва да бъде и удобно за носене. Задължително е бикините да обхващат напълно седалищните части, защото не стои привлекателно, когато се впият в кожата. Боксерките с тънък шев в областта на талията и бедрата са чудесен избор, какъвто е и оформящото бельо, стига да не ви стяга прекалено много.
Млък бюст
Дамите с малък бюст определено са много привилегировани, защото могат да избират от всички сутиени, независимо от модела му. Не би било добре да прекалявате с подплънките, защото това си личи. Ако пък решите да излезете без сутиен, то не го правете, ако сте облечени с бяла блуза или рокля от прозрачна материя.
Закръглени седалищни части
Дамите, които имат закръглено дупе, трябва да премахнат прашките от гардероба си. Същотот трябва да се случи, ако имате бикини, чиито шев е прекалено стегнат и се впива в кожата ви. Внимавайте също и с памучното бельо, защото то изглежда по-обемно, отколкото е в действителност. Закръглените дупета изглеждат най-добре в бикни от разтеглива материя. дамско бельо от bg-look.com

Comments are closed.