Уникални сватбени покани

Всяка една сватба има своя уникален чар. Няма никакво съмнение, че уникалността на този специален празник идва до голяма степен от интересните хрумвания на младоженците. Настоящата статия има за цел да дава съвети на младите влюбени за интересни и нестандартна сватбена покана, която със сигурност ще бъде запомнена от всички гости на празника.
Сватбена покана във формата на ветрило. Наистина това е едно доста оригинално хрумване, а е най-подходящо, ако сватбата ще се състои през горещите летните месеци. Доста интересно и практично, нали?
А защо да не разпратите до вашите гости оригинални сватбени покани на диск? На дисковете може да има само аудио запис на бъдещите младоженци с покана или пък видео запис отново на двамата влюбени. Несъмнено този диск ще бъде чудесен спомен за специалното събитие.
Докато сме още на подобна вълна, ще споменем и за сватбените покани снимки или пък колажи. Те определено са доста лични и след това също са много хубав спомен за всички, които са взели участие в сватбения ден.
За тези от вас, които са определили малък бюджет за сватбените покани, препоръчваме да се спрат на поканите във формата на плик за писмо. По този начин можете да бъдете оригинални, а и да спестите от купуването на истински пликове.

Ако пък сте от щастливците, които са сръчни и имат повечко свободно време, то нищо не ви спира да изработите собственоръчно сватбените покани. Несъмнено ще се забавлявате, а и у вас ще остане неповторимото чувство, че сте допринесли много за вашия специален сватбен ден.
Помислете и за варианта да разпратите сватбените покани под формата на писмо в бутилка. Тази идея е приложима най-вече, ако сватбата ви ще се състои на морския бряг, но защо пък да не си припомните за морето, дори и да сте в големия град, далеч от него.

Comments are closed.