Всичко за входната врата според фън шуй

Кое е помещението в дома ви, което е от особено голямо значение според китайското учение фън шуй?  В случай, че темата представлява интерес за вас и искате да научите повече по темата, то тогава сте попаднали на правилното място.
Фън Шуй правилата за пространството около входната врата трябва задължително да се спазват, за да бъдете сигурни, че ще хармонизирате енергиите в дома. Това е и причината, поради която днес ще ви запознаем с основните правила, които ще ви помогнат за избора на правилните предмети и тяхната подредба.
Окачването на сухи растения на входната врата е изключително грешен подход. Става дума за това, че те не се препоръчват според фън шуй, тъй като блокират позитивната енергия.
Сигурни сме, че знаете точно как изглеждат вятърните чанове. В днешно време те могат да се намерят лесно и не струват никак скъпо. Китайското учение фън шуй съветва да окачите точно такъв вятърен чан от външната страна на входната врата, тъй като той ще се погрижи за балансиране на енергиите.
Цветът на антрето трябва да бъде светъл. В никакъв случай не бива да допускате то да бъде тъмно и неприветливо. Тук е мястото дебело да подчертаем, че непосредствено до входната врата би било добре да има ваза с цветя. Освен това е редно да поясним, че около нея не бива да има каквито и да било излишни предмети. Става дума за обувки, якета, колела и други. Най-добре би било те да бъдат прибрани в гардероб.
Както сами разбирате, има много фън шуй правила, които са свързани с пространството около входната врата. Съветът ни към вас е да се запознаете с тях, благодарение на удобството, което предлага уеб сайтът, посветен точно на тази тематика.

Comments are closed.