Науката говори чрез мълниепримник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH

Развитието на науката предлага значително по-функционални решение във всяка област.

Показателно е сравнението между два модела телефони, които са произведени по различно време. При мълниезащитата не остава място за сравнение, тъй като мълниеприeмник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH от Диком говори красноречиво с техническите си характеристики и начин на действие. На мълниеприемници от този клас е поверена защитата на редица обекти с голямо културно и икономическо значение, между които са катедралата Нотр Дам, летището Амман и Гвианската космическа станция. Огромният обсег на действие на мълниеприeмника се дължи на технологията за изпреварващо действие по време на буря, който не позволява на мълнията да покоси обекта.

Мълниеприемник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH притежава йонизираща глава, която индикира промените в околната среда по време на буря и изпраща възходящ лидер с цел да неутрализира мълнията още преди да е достигнала обекта. Поради този факт мълниепримникът не защитава само сградата, но и големи прилежащи към нея открити пространства. Приложимостта на устройството към различни по вид и архитектура сгради е почти неизчерпаемо – хотелски комплекси, бизнес сгради, офиси, обществени сгради, масиви от земеделски насаждения,халета,складове, промишлени и производствени съоръжения,
стадиони, детски площадки и др.

Науката говори чрез мълниепримник с изпреварващо действие IONIFLASH MACH

Науката им значителен принос в разбирането същността на мълнията като природен феномен и създаването на функционална защита срещу нея. Наред с достиженията в научната област,за които красноречиво говори IONIFLASH MACH , Диком прави инженерингови проучвания за всеки свой клиент и така достига максимални нива на защита.
Модерният и елегантен дизайн на мълниеприемника също е предимство, което не е за подценяване. При монтажа на такъв мълниеприемник почистването на покривното пространство през зимата и ремонтните дейности не са затрудняват.
В сайта на Диком можете да разгледате подробна техническа спецификация на предлаганите модели мълниеприемници и да се насочите към най-подходящия за вас. Жизненият цикъл на един мълниеприемник е 25 години, а пълната гаранция от производител е 7 години. С една дума, купувайки мълниеприемник с изпреварващо действие, вие правите инвестиция с дългогодишна възвръщаемост в най-важното – вашето здраве и имуществото.

Comments are closed.